Testimonials

Ivan Komnenović

Zagušenje kanalizacije je nešto što ne želim ni najgorem neprijatelju. Nažalost, imao sam priliku da otkrijem koliki je to zapravo veliki problem i koliko znači što imamo pouzdanog vodoinstalatera u komšiluku.

Read more

Pera Bošković

Zamena slavine je urađena vrlo brzo i kvalitetno. Skoro sam menjao česmu ispred i bateriju na kadi, ponovo sam zvao Vodoinstalatere Voždovac i nisam pogrešio u izboru pravog vodoinstalatera.

Read more

Sofija Petković

Pošteno i profesionalno urađena zamena sudopere, hvala vam na tome. Vodoinstalater Voždovac je u kratkom roku došao na adresu i brzo uradio zamenu sudopere bez velikog nereda i dodatnih troškova.

Read more

Nedeljko Milovanović

Imao sam dosta problema sa vodovodnih cevima i često mi je vlažio zid u stanu. Pozvao sam vodoinstalatere Voždovac u nadi da će neko do kraja rešiti problem sa curenjem. Hvala na korektno odrađenom poslu.

Read more

Nebojša Milenković

Pozvao sam vodoinstalatere Voždovac u sitne sate zbog odvratnog mirisa koji je dopirao iz wc šolje. Došli su i odgušili wc šolju u kratkom roku. Drago mi je da imam poštene komšije poput vas.

Read more

Filip Jovanović

Naprasno se pokvario ventil, nastao je haos u kući, hvala Bogu da je komšija Vodoinstalater Voždovac brzo došao na adresu i zamenio ventil bez većih posledica po nas i po komšije u zgradi.

Read more
Call Now Button