Odgušenje kanalizacije

Odgušenje kanalizacije – Vodoinstalater Voždovac

Odgušenje kanalizacije je jedan od najtežih vodoinstalaterskih problema sa kojima se suočavaju naši klijenti. Vodoinstalater Voždovac vrši mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije sajlom, odgušenje kanalizacije električnom sajlom… Odgušenje kanalizacije vršimo za sva fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. U slučaju hitne intervencije, odgušenje kanalizacije kao i sve vodoinstalaterske usluge dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Odgušenje kanalizacijeZnamo koliko može biti stresno kada dođe do zapušenja kanalizacije, pored toga što zapušena kanalizacija sama po sebi predstavlja veliki problem, prinuđeni ste da trpite i neprijatne mirise koji nastaju usled ovakve situacije. Ne preostaje Vam ništa drugo nego da pozovete stručno lice koje će Vam što pre pomoći da se rešite svih neprijatnosti. Svaki kanalizacioni sistem zahteva pravilno održavanje kako bi se sprečilo njegovo zagušenje ili makar smanjio rizik koji može da donese veće posledice. Takođe, pravi problem se može javiti onda kada se usled nepravilnog održavanja Vaših odvoda, kanalizacija zaguši i tada Vam ne preostaje ništa drugo nego da pozovete pomoć. Za otpušavanje kanalizacije je potrebno iskustvo i profesionalnost vodoinstalatera. Naravno, oprema je sastavni deo ovakvih sanacija i potrebno je da bude visokog kvaliteta.

Odgušenje kanalizacije se može vršiti sledećim metodama:

  • Mašinskom
  • Sajlom
  • Elektro sajlom
  • WOM-a vozilima
  • Pritiskom vode

Način kojim će se metoda za odgušenje kanalizacije primeniti prilikom intervenisanja zavisi od toga gde je došlo do začepljenja i koliki je kvar. Za sva odgušenja kanalizacije i odvoda u Vašem domaćinstvu koriste se najsavremenije mašine i alati koji su prilagođeni uskim profilima cevi. Uz pomoć ovih metoda odgušenja na najbolji i najbrži način, Vaše kanalizacione cevi se oslobađaju od masnih naslaga i ostalih blokada koje kasnije mogu da stvaraju veće probleme. Snimanjem kanalizacionih cevi pre nego što se započne sa radovima, vrši se procena kvara i koliko je zagušenje kanalizacije ozbiljno. Ovim putem snimanja se takođe može utvrditi tačan razlog pojave začepljenja, odnosno šta najčešće dovodi do toga u Vašem kanalizacionom sistemu.

Svaka od metoda odgušenja je namenski određena za različite prostorije u Vašem domu, pa su tako neke od naših usluga koje pružamo sledeće:

Veoma je važno na vreme utvrditi šta je kvar i gde se tačno nalazi, a zatim i kojim metodama je najbolje da se odgušenje kanalizacije izvrši. Ovaj problem nekada može da dovede do izlivanja vode iz Vaših slivnika i odvoda, a naravno tu su i već navedeni neprijatni mirisi, koji su prateća pojava zagušenja. Čim primetite i najmanju naznaku da može postojati kvar u Vašem odvodnom i kanalizacionom sistemu, pozovite naš stručni kadar koji će se ovim Vašim problemima pozabaviti na najprofesionalniji mogući način.

Uslugu odgušenja kanalizacije pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button