Ugradnja sanitarija

Ugradnja sanitarija – Vodoinstalater Voždovac

Ugradnja sanitarija, montaža bojlera i sve vodoinstalaterske usluge pružamo na celoj teritoriji Voždovca i šire sedam dana u nedelji. Ugradnja sanitarija se može uraditi parcijalno ili kompletno, u zavisnosti od želja i potreba klijenata. Ugradnja sanitarija Vodoinstalater Voždovac pruža fizičkim i pravnim licima.

Ugradnja sanitarijaOvo je još jedna od vodoinstalaterskih usluga koju možete dobiti kontaktiranjem našeg servisa. Kada želite da renovirate Vaše kupatilo ili Vam je potrebna zamena određenih delova, naše usluge su Vam na raspolaganju 24h dnevno tokom cele godine. Kompletna ugradnja sanitarija u Vašem kupatilu nama neće predstavljati težak zadatak jer imamo najstručnije i veoma profesionalne vodoinstalatere koji su tu da svaki posao obave na najvišem nivou.

Što se tiče ponude, od ugradnje sanitarija izdvajamo sledeće:

  • Montaža bojlera različitog kapaciteta
  • Montaža WC šolje
  • Montaža vodokotlića
  • Montaža tuš kabine
  • Ugradnja bide
  • Montaža svih vrsta baterija, slavina, česmi
  • Ugradnja sudopere
  • Postavljanje sifona
  • Montaža umivaonika
  • Montaža protočnog bojlera

Uslugu ugradnje sanitarija vršimo za sva fizička i pravna lica. Bez obzira da li su poslovi većeg ili manjeg obima, podjednako dobijate kvalitetan rad naših visokokvalifikovanih vodoinstalatera koji iza sebe imaju bogato iskustvo. Izlazimo u susret svim Vašim željama i dajemo Vam savete da što bolje opremite Vaše kupatilo ili kuhinju. Možemo Vam garantovati dobro obavljen posao u što kraćem vremenskom roku, na celoj teritoriji Beograda. Tu smo za sva Vaša pitanja, sugestije, a možete računati na nas i ukoliko želite da umesto kade postavite tuš kabinu sa ravnim podom. Sve radove obavljamo po unapred dogovorenoj ceni.

Ako je reč o zameni, odnosno ugradnji kade ili montaži tuš kabine, ove usluge obavljamo tokom cele godine. Jako je važno da kada bude adekvatno ugrađena kako biste izbegli neke od dodatnih intervencija zbog loše obavljene usluge. Kod nas nećete imati nikakvih problema prilikom ugradnje sanitarija jer naši majstori imaju dugogodišnje iskustvo u obavljanju ovakvih radova. Kada se ovakve intervencije obave na profesionalan način, obezbedićete besprekorno funkcionisanje kupatila. Ukoliko imate neke nedoumice ili probleme sa Vašim tuš kabinama ili kadama koje su već ugrađene, svakako nas možete kontaktirati da pronađemo pravo rešenje. Kod nas u svakom trenutku možete dobiti sve potrebne savete za pravilno održavanje svih Vaših sanitarija.

Uslugu ugradnje sanitarija pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button