Servis bojlera

Servis bojlera – Vodoinstalater Voždovac

Servis bojlera vršimo za bojlere svih modela i proizvođača. Servis bojlera, montaža bojlera kao i sve hitne intervencije vezano za bojler radimo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Kompletan servis bojlera dostupan je fizičkim i pravnim licima sa teritorije Voždovca i šire. Vodoinstalater Voždovac u vodoinstalaterske usluge ubraja servis bojlera, servis protočnog i kuhinjskog bojlera kao i montažu protočnog i kuhinjskog bojlera.

Servis bojleraVršimo kompletan servis bojlera, koji obuhvata:

Koliko često Vam se događa da nema tople vode a bojler je prethodno bio uključen sve vreme? Nekada Vam se čini da koliko god bojler radio, voda nije dovoljno topla ili se brzo potroši, upravo to je jasan znak da sa njim nešto nije u redu. Ako ipak želite da budete apsolutno sigurni da je u pitanju kvar, pre nego što pozovete vodoinstalatera, evo jednog od nekoliko načina na koje možete primetiti da je grejač vode oslabio ili da uopšte ne radi. Kada pustite vodu, nikada ne ide topao mlaz i ovo najčešće može da bude posledica neispravne veze sa napajanjem, a samim tim i dovoljan razlog da se obratite vodoinstalateru.

Nekada uzrok kvara bojlera može biti i izgradnja sedimenata u rezervoaru, odnosno gomilanje kamenca. Ovo se dešava zbog toga jer voda nosi minerale koji često mogu ostati unutar određenog dela bojlera, što automatski utiče na njegov rad. Ako Vam dolaze veliki računi za vodu ili struju, ovo može biti još samo jedan od pokazatelja da sa Vašim bojlerom nešto nije u redu. Kada se efikasnost bojlera izgubi, dolazi do ubrzane potrošnje električne energije. Naravno, usled lošeg kvaliteta vode, kamenac se karakteriše kao jedan od najčešćih uzročnika za kvarove na ovim električnim uređajima. Ukoliko unutrašnja izolacija grejača vode nije dobra, bojler će izgubiti previse toplote kroz rezervoar ili cevi koje su priključene na njega.

Potrebno je da na vreme servisirate Vaš bojler kako biste sprečili ozbiljnije kvarove. Jedan od najvažnijih saveta je svakako da prilikom tuširanja isključujete bojler kako bi se izbegla mogućnost da dođe do strujnog udara prilikom prespajanja. Ovo su retki, ali i te kako mogući rizici, pa nemojte izazivati sreću. Za pravilno održavanje bojlera ipak morate zatražiti usluge profesionalnog majstora, koji je za te popravke obučen. Nekada je neophodno da stari bojler zamenite novim, ali uz racionalno korišćenje i pravilno održavanje, bojler može da traje oko 10 do 15 godina. Za servis bojlera je najvažnije iskustvo i stručnost majstora, a to je ono što dobijate upravo kod naših servisera.

Uslugu servisa bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button