Montaža bojlera

Montaža bojlera – Vodoinstalater Voždovac

Montaža bojlera se vrši za bojlera svih modela i kapaciteta. Montaža bojlera se, u zavisnosti od prostora i želje klijenata, može raditi vertikalno ili horizontalno. Montaža bojlera, servis bojlera kao i sve vodoinstalaterske usluge vršimo sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Voždovca i šire. U slučaju hitne intervencije pada bojlera sa zida, Vodoinstalater Voždovac je dostupan 24h dnevno, za sve probleme sa bojlerima.

Montaža bojleraMontažu bojlera vršimo na celoj teritoriji Beograda, kao i ostale naše usluge i ova Vam je dostupna svakog dana u nedelji. Montaža bojlera se radi za sve vrste i zapremine bojlera i to od 80L, 50L, 30L 10L i 5L. Bez obzira na model i proizvođača, na raspolaganju smo da izvršimo montažu bojlera i njegovo puštanje u rad, za jako kratko vreme. Nekada je dolazilo do situacija da su klijenti pokušavali sami da izvrše montažu ovog tipa, prateći instrukcije sa interneta, ali da se to nije slavno završilo i posao je bivao prepušten nama. Mnogo je bolje i pouzdanije angažovati stručno lice za obavljanje ovakve intervencije, nego napraviti neka teža oštećenja nestručnim rukovanjem i montažom bojlera.

Montaža bojlera se obavlja na dva načina, odnosno, radi se i za vertikalno i za horizontalno postavljanje. Kada su u Vašem domu dobro postavljeni kada, tuš kabina, bide, vodokotlić, bojler i ostalo, pre svega je važno da su cevi u ispravnom stanju. Da li se bojler nalazio u kuhinji ili kupatilu, on mora da obavlja svoju svrhu s punom snagom i kapacitetom. Za brz i efikasan način, tu je naš servis za montažu bojlera, pa se nemojte libiti da nas angažujete jer vladamo višegodišnjim iskustom i znanjem. Neke promene ne primetimo na vreme i to kasnije može skuplje da nas košta, ali i najmanje naznake da sa Vašim bojlerom nešto nije u redu, dovoljne su da nas pozovete, makar i da biste zatražili savet.

Nemojte dozvoliti da rizikujete opasnost od strujnog udara usled loše montaže ili dotrajalog bojlera. Brzo reagovanje naših stručnih majstora će sprečiti da dođe do havarija. U nekim domaćinstvima kada se vrši ugradnja parnog grejanja, klijenti se odluče na montažu bojlera koji može da se greje preko tog sistema, kao i električnom energijom u zavisnosti od toga kako Vi tog dana raspoređujete. Postoji dosta opcija za montažu bojlera. Nekada je ceo stan povezan na samo jedan bojler, odnosno na bojler koji se najčešće nalazi u kupatilu, povezana je i kuhinjska slavina. Osim montaže, naši majstori će Vam u svakom trenutku biti na raspolaganju za sve vrste popravki bojlera. Na Vama je da nas pozovete, a mi ćemo posao obaviti profesionalno i kvalitetno.

Uslugu montaže bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button