Hitne intervencije

Hitne intervencije – Vodoinstalater Voždovac

Hitne intervencije su sastavni deo našeg posla. Hitne intervencije se u najvećem broju slučajeva odnose na odgušenje kanalizacije, zamenu ventila za vodu, zamene vodovodnih cevi… Za sve hitne intervencije vodoinstalater Voždovac je dostupan 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Brzo dolazimo na vašu adresu bez obzira na vreme poziva i vašu lokaciju.

Hitne intervencijeNepredvidive situacije u vidu zapušene kanalizacije, kvara na kućnim aparatima, instalacijama ili cevima, često mogu da nam izazovu glavobolju. U tim trenucima je najbolje ostati smiren i pozvati stručno lice koje će se najbrže odazvati i što preciznije ustanoviti kolika je šteta. Vrlo dobro znamo da neki kvarovi ne bi smeli predugo da ostave uređaje u nefunkcionalnom stanju, poput bojlera. Za najneophodnije uređaje u Vašem domu, potrebno je da pozovete pravi servis za hitne intervencije. Ukoliko je u Vašem kupatilu došlo do pucanja vodovodne cevi koja može da izazove ozbiljnu štetu, ne samo Vama, već i Vašem komšiji koji se nalazi sprat ispod, vreme koje je potrebno za sanaciju štete je jedan od najznačajnijih faktora.

Hitne intervencije podrazumevaju što brži dolazak na lice mesta i rešavanje kvara u najkraćem mogućem roku. Kada je reč o vodoinstalaterskim uslugama, ukoliko imate manjih problema poput naslaga ili propuštanja slavine, možete sačekati sledeći dan da pozovete rutinsku vodovodnu službu, ali s druge strane, za veće probleme poput onih s kanalizacijom, curenjem ventila ili pucanjem cevi, najpametnije je pozvati službu za hitne intervencije, kako bi Vam pomogla da rešite problem. Istina je da su u normalnim okolnostima rutinske usluge vodoinstalatera jeftinije od hitnih intervencija. S obzirom na to da hitne intervencije zahtevaju dvadesetčetvoročasovnu dostupnost i ažurnost naših majstora, kao i ugradnju i hitnu nabavku određenih delova, shodno tome se te usluge i naplaćuju.

Problemi vezani za neispravne vodovodne instalacije nisu uvek slični i stoga se razlikuju po veličini. Prema tome, vrsta pomoći koja Vam je potrebna kako biste se nosili sa ovim problemima zavisi i od ozbiljnosti problema i nivoa neugodnosti koje kvar može da Vam stvori. Službe za hitne intervencije pokrivaju sve razloge zbog kojih bi trebalo da pozovete vodoinstalatera u što kraćem vremenskom roku i zatražite njegovu stručnu pomoć. U svim situacijama koje zahtevaju ovakve usluge, jako je bitno da pozovete stručno lice koje je obučeno za ovu vrstu posla gde su brzina i iskustvo vrlo često od presudnog značaja.

Uslugu hitnih intervencija pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button